ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ Saucony

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Η Δωροκάρτα ανήκει στην ιδιοκτησία της ΒΕΤΟ ΑΕΒΕ, τα στοιχεία της οποίας αποτυπώνονται στο σώμα της Δωροκάρτας.

2. Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος που διατίθεται στο κατάστημα Saucony στη διεύθυνση Ολυμπιονικών 300 (Παράδρομος Κηφισίας), Νέο Ψυχικό και στο κατάστημα Saucony στη διεύθυνση Μητροπόλεως 107, Θεσσαλονίκη .

3. Το αντίτιμο της Δωροκάρτας μπορεί να πληρωθεί με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής στο κατάστημα Saucony. Δωροκάρτα ΔΕΝ μπορεί να αγοραστεί με τη χρήση Δωροκάρτας.

4. Το ποσό της Δωροκάρτας δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

5. Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΙΑ φορά.

6. Τα προϊόντα που αγοράζονται με τη Δωροκάρτα στα καταστήματα Saucony υπόκειται στην ίδια πολιτική αλλαγών, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα του καταστήματος.

7. Η Δωροκάρτα θα ισχύει για από την ημερομηνία αγοράς της. Κατά τη λήξη της περιόδου ισχύος της, η Δωροκάρτα δε δύναται να ανανεωθεί ή να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων.

8. Ο κάτοχος της Δωροκάρτας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη χρήση και φύλαξή της. Η Δωροκάρτα δεν αντικαθίσταται σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή καταστροφής της.

9. Κάρτες που έχουν εξαρχής αποκτηθεί με οποιοδήποτε παράνομο τρόπο είναι άκυρες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά προϊόντων.

10. Η αγορά ή/και χρήση της Δωροκάρτας συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων, που έχουν διατεθεί στον πελάτη κατά την αγορά της, και που επίσης είναι διαθέσιμοι στο κατάστημα της Saucony.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-4839480 Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00